är det någon här?

Hej! igår 28/4 hände nåt konstigt här hemma hos oss. jag och min man lade barnen kl 20 och sedan satt vi på soffan vid våra datorer när vi hörde ett släpande ljud från köket, båda tittade på varandra undrande och vi gick till köket där jag tidigare ätit ensam med flickorna och inte hade plocket undan helt och hållet. det som var kvar på bordet var endast en glasflaska som vi har till vatten som nu låg mitt på golvet av köket, det var kvar vatten i flaskan och den rörde sig inte. Nu ikväll så hörde vi nytt ljud från köket, något som trillade på golvet. När vi gick dit för att kolla så såg jag en t-shirt som tillhör min minsta dotter på golvet, jag frågade min man om den redan låg på golvet tidigare och ingen av oss visste MEN den t-shirten har små knappar och vi testade att kasta den på golvet och det var samma ljud som vi hört tidigare. Vi har spekulerat fram och tillbaka då vi tidigare känt oss "förföljda" av spöken i våra tidigare lägenheter. I juni har vi bott här i 1 år och vi har inte känt av nåt förrän igår. Är det någon mer än vi här hemma? Hoppas du kan hjälpa mig! Kram

Hej! Det är någon som är med er och det jag ser är två personer men jag tror de är en. En kvinna, gammal när hon gick över, släkt till någon av er. Hon visar sig både som gammal och gråhårig och som en flicka i 12 årsåldern. Hon kan vara farmor till någon kanske din man. Känns det igen? Hör av dig! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *