Är det någon hos mig?

Hej! Jag skrev 2011 och undrade om jag hade besök hemma hos mig. Jag fick då svar att det kunde vara en vän eller släkting som hade gått bort i senare tonåren. Jag ska veta vem det är men jag har funderat länge och kan inte komma fram till vem det kan vara. Jag hör ljud ibland i min lägenhet som jag inte kan ge någon förklaring till och det finns nätter då jag inte vågar sova med lampan släckt.

Hej igen! Det var ett tag sedan och jag får in en del runt dig. Vad gäller vännen får jag tyvärr inte fram något namn. Det är en man, yngre. Arg och upprörd då han inte ville gå över det var inte hans tid säger han. Det du behöver göra är att rensa i din bostad kräva tillbaka den!! Inskaffa salvia- finns ofta i hälsobutiker- lägg bladen i en skål som tål värme, bränn salvian och röken ska du se till hamnar i varje vrå i din bostad. Säg till honom att detta är din bostad, han måste gå över han måste acceptera. Du kommer att känna ett lugn när han går över men upprepa allt en gång till. Kan du inte detta själv skulle jag rekommendera dig att ta kontakt med ett medium i din närhet som hjälper dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *