Lång man i kostym?

Hej jag heter Arrian Gustafsson och jobbar som ambulanssjöterska i Vansbro, jag undrar saker om en sak jag upplevde här i vansbro för drygt nåra veckor sen, Jag bor i ett rött litet hus intill Skogen typ vid östanbos väg.. Jag har en hund, en golden retriver som jag har jagat fåglar med i års tid. Aja nu kommer vi till saken, Jag skulle ut och rasta hon i skogen så hon skulle få springa av sig och göra sitt, Jag vandrar minst 5 min i skogen och väntar på att hon ska göra sitt, då heltplötsligt jag känner mig iaktagen av nått, jag vänder mig 90 grader till höger och får då syn på … Jag blev så rädd att jag nästan inte kunna andas, där vid det stora barrträdet stör en man? Helt dolt ansikte, han var smal och. Lång. Jag får inte fram ett enda ord, Min hund skäller mot den oskände man. Med ett ansikte av vitt gör mig att jag springer därifrån med hunden i mitt koppel. Jag springer och springer utan att kolla bakåt, men på tok av min dåliga kondition så stannar jag strax nåra minuter från mitt hus, jag kollar bakåt och uppfattar att det är borta. Jag går in i mitt hus och ringer min kompis Johan. Han kommer förbi och vi pratar om saken. Från och med nu rastar jag alltid min hund vid min gård.. Efter nån dag uppträffade en till sak som gjorde att det blev Polissnack, jag stod i mitt kök och läste på internet vid min dator om denna händelse. Jag hittade en sida där att denna figur skulle föreställa sig Slendermannen? Plötsligt så börjar min hund skälla som jag har ute på gården. Jag tittar ut och ser denna man igen.. Denna gång blir jag både rädd och arg, jag springer efter mitt gevär i skrubben med darriga händer får jag ner en patron i laddningen jag springer ut till hunden, men med en chock så är han inte där, min hund står och skäller och ser rädd ut, efter denna händelse kontaktade jag vansbro polisen, två stycken kom ut till mig , jag rapporterade till dem om händelsen, dem såg lika rädda sem jag var. Dem letade runt på stället men hittade inget efter mannen, dem beslöt sig för att åka men om det skulle upprepas bad dem mig kontakta ett medium.. Dem trodde altså att detta inte var levande..jag talade om mina grannar om händelsen med dem. Dem blev vändigt rädda och chockade.. Från och med polis besöket så har inte detta upprepas.. Men intetnetsökningen passadr exakt med det jag varit med om, Lång, smal, och dold i ansiktet.. Jag trodde först detta låg nånstans vid min släkt, där hadde vi en vid namn Gunnar Einsteflt som var min morbror, han klädde sig gärna i kavajj och var lång och smal.. Men inte dold i ansiktet?

Ett svar på ”Lång man i kostym?

  1. Pingback: Creepypasta -en ny genre | Teacherhack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *