Är det någon som besöker oss?

Hej! Jag har länge funderat på att skriva till er, men har varit lite "rädd" för svaret. Ibland kan jag känna en stark lukt av cigarettrök, men det är inte någon annan som känner den, för jag har frågat min man om han kan känna lukten och han har då suttit alldeles bredvid mig… men det gör han inte. Vem kan det vara? Sedan har jag en fundering till… Min ynsta dotter sover ibland väldigt oroligt och har svårt att sova i sitt rum så ibland har jag legat bredvid henne och då kan jag bli alldeles kall på min ena arm men inte på resten av kroppen, vad kan det vara? Det finns också gånger som jag inte vill titta in hennes rum för då känns det som att jag ska se ngt. Är detta bara inbillning? Om det inte är det vem är det som är hos oss? Igår (12/2) var bara jag och min dotter hemma och vi sitter ner och tittar på TV, då säger hon: -mamma det låter som någon går på övervåningen. Jag försöker avfärda det, men jag hörde också det. Var det bara inbillning eller var det så? Jag är tacksam för svar! Jag tycker att du svarar alla med sådan respekt och värme, så därför vågar jag skriva till dig. //Katrin

Hej Katrin! Ni har en man vid er sida men han känns inte som någon släkting till er, han verkar snarare bunden till huset och marken. Han vill inte riktigt släppa dig och din dotter då han känns som någon från ett tidigare liv och det jag får upp när jag skriver detta är att ni har levt som en familj i ett tidigare liv ni tre. Kan det vara 1800-talets slut?! En sträng man som levde med att kvinnor och barn finns men de syns och hörs inte. En örfil då och då har inte skadat någon. Ni hade inget lyckligt äktenskap och det känns arrangerat. Det du bör göra är att först rena ert hem, be honom gå över till andra sidan- vilket kan bli lite jobbigt men det är inget du inte klarar av! Gå in på min hemsida och där hittar du hur du renar ditt hem, får ande över till andra sidan och skulle du ha problem hör av dig och jag hjälper dig! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *