Är det någon som iaktar mig?

Hejsan… Jag och min sambo flyttade in i en mycket gammal lägenhet i Eskilstuna förra sommaren. Innan vi hunnit installera våran takkrona i vardagsrummet så hade vi en hel del värmeljus tända om kvällarna. En kväll så slocknade ett utav värmeljusen för att stearinet var slut. När vi sedan gick och lade oss så släckte vi de andra ljusen. Dagen därpå åkte vi båda till jobbet och när vi kom hem senare den kvällen så lyste det värmeljuset som tagit slut och slocknat kvällen innan. Hur kan detta vara möjligt? Sedan känner jag mig även iaktagen, speciellt när jag duschar. Vad ska jag göra för att få reda på om det verkligen är någon där? MVH / Cattis

Hejsan! Ja det låter ju ytterst märkligt, men att det skulle vara en slump det tror jag inte. Jag tycker att du ska kontaka Hanna o Tor på www.kvaser.net <BR> <BR> /Sanna@Spökwebben

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *