Är det någon vid min sida?

Hej! Jag heter Elinor och är 23 år. Jag har alltid varit intresserad av det övernaturliga och ev skyddsänglar. Nu har jag en fråga som jag hoppas du kan svara på. Finns det någon som är med mig?, en skyddsängel som är med mig och isåfall vem?. Min mormor sara är död sedan ca 10 år sedan och jag undrar om hon hör mig när jag pratar med henne?, hoppas du får kontakt med henne för jag älskade verkligen henne och saknar henne massor. Förövrigt bor jag i Skärblacka /Norrköping med min man och snart en liten bebis påväg. Tacksam för svar/Elinor Lilja

Hej Elinor! Din mormor hör dig och hon finns där hos dig och hon ser fram emot sitt barnbarnsbarn! Även om du inte känner av henne ska du veta att hon finns och detta kommer du att märka längre fram när ditt barn pratar med någon som inte du ser. Hon finns hos dig tvivla inte på det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *