Är det ngn här?

Hej! Det är så att jag satt här vid datorn och läste på eran sida i frågesåalten då min dotters leksaks elefant började låta och spela. Det har aldrig skett tidigare tat den har gjort det tidigare av sig självt utan bara om ngn rört eler lekt med den. Ända sen 2003 hösten så har jag haft ngn,några runt mig oavsett vart jag bott och flyttat så har det hänt saker. Iaf vad jag har uppfattat. Var det ngn som ville säga ngt till mig nu idag? vem var det och är det ngn som hör tillmitt nuvarande boende jag nyss flyttat till eller är det ngn som följt mej? Kan du se ngt om de som tidigare har funnits eller om dem fortfarande finns hos mej? Kag tycker inte det är obehagligt men det är alltid skönt att veta. Tack! Linda

Hej Linda! Jag skulle behöva veta lite mer allmänt om dig men det känns som om det är någon släkting till dig som vill försöka nå dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *