Är det slut?-Fråga besvarad 2015-02-01

För ett par dagar sen avslutade min förre detta flickvän vårat snart 2 och ett halvt år långa förhållande.
Och jag är helt förstörd, vi har gjort slut innan men det har alltid löst sig på något sätt men denna gången känns det som att det är färdigt för gott… Jag älskar henne mer än något annat. Vi har haft småbråk hit och dit som lett till att detta hänt.
Dumma saker har sagts och gjort och ångesten är på topp.
Jag gör allt för denna tjejen, men hon vill inte ens höra av mig, inte se mig eller veta av mig.

Är detta slutet eller finns det något ljus? Vill inte vara utan henne. Hon är verkligen min livs kärlek och hon betyder ALLT för mig,

Tack på förhand…mvh

Fråga besvarad 2015-02-01

Hej!
Eftersom jag kan känna från ditt energifält att du går igenom en känslomässigt tung period som jag antar har med detta att göra som du nu berättar för mig. Jag känner att det inte är riktigt läge att komma med några “andliga goda råd” eller komma med några “mediala siande om framtiden” därför att det skulle bara göra mer skada än nytta för dig i det känslomässiga läge du är i just nu.  Med andra ord : Jag känner att din emotionella smärta i din själ skulle hindra dig från att att höra andra förslag då det enda som är intressant att höra är sådant som lindrar din känslomässiga smärta. 
Jag kan känna att det pågår mer bakom kulisserna än du skriver och detta som nu händer bara är en liten del i så mycket annat som händer runt omkring dig och inom dig.
Det enda jag vill säja till dig är att du behöver tycka mer om dig själv. Om du inte tycker om dig själv och dömer dig själv så hårt som du gör ibland… hur ska du då kunna kräva att någon annan ska tycka om eller älska dig djupt och kravlöst?
Varför är du så arg på dig själv och varifrån kommer all den hör ilskan som du bär inom dig men försöker att bita ihop och dölja under en mask av ” jag är lugn som en filbunke”.
Vad jag försöker få fram är att om du vill ha tillbaka den tjej du anser vara din livs kärlek så måste du ge mer kärlek till dig själv. Det minsta du kan göra är att iallafall gilla dig själv… eller hur …♥
Fundera på detta och återkom gärna till mig igen framöver när polletten har trillat ner 😉 att du är ok som du är. Ta hand om dig!

~Letting go doesn’t mean
that you don’t care
about someone anymore.
It’s just realizing
that the only person
you really have control over
is yourself.~
~♥ ~

~You are the captain of your emotions.
No one and nothing can control those feelings except you.
You have the sole ability to either let these make or break you, inspire or destroy you~

~Never force yourself to have a space in anyone´s life because it they really know your worth,they´ll surley create one for you~
~♥ ~

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★

Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o admin

 

 

 

☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★☆¸.•°* ˜★
Ny och viktig information:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!

☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★☆¸.•°* ˜★

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *