Inneboende – Fråga besvarad/Läst: 2015-02-02

Det är inte bara jag och min hund som finns i lägenheten. Sedan inflytt för snart 2,6 mån sedan så målas det på golvet i vardagsrummet, utökats till hall, sovrum. Byrå i hall får mer o mer streck på sig – även ovanpå! Dörr till klädkammare får mer o mer dekorationer. Min hund periodvis MKT stressad – märker hon ser något.

Läser Fader Vår, tänder ljus. Sist jag gjorde det har jag blivit målad på vä arm!

Kan jag få hjälp?????? Den här ser till att mitt IT fungerar – dåligt!

MVH Annika tel xxx

Frågeställning Insänd till frågespalten 3 Augusti 2013
Fråga besvarad/Läst: 2015-02-02
Hej !
Jag vill bekräfta att jag har läst din insända mejl till frågespalten och nu har det gått över 1 1/2 du sände in detta till oss på spökwebben. Jag svarar till dig samma som jag svarar till alla som  nu får sina frågor publicerade  och som har skickats till oss längre tillbaka i tiden : Jag saknar färsk energi i detta mejl för att kunna avgöra hur det ser ut idag hos dig och jag kan inte avgöra om du fortfarande har dessa problem hemma.
Det jag kan säja rent allmänt är att religiösa böner som fader vår eller andra former av ramsor med religiös inriktning inte har så stor verkan på “ta bort övernaturligt “som människan verkar tro på så kallade övernaturliga fenomen eller närvaro av övernaturliga väsen. Istället får det oftast motsatt effekt och skapar ytterligare rädsla och en människa binder sig till en massa ritualer istället för att våga tro på sin egen kraft.
Det som verkligen kan få slut på alla former av spökerier är om en människa vågar tro på sin egen kraft  och den kraft som en människa  har inom sig och istället för att be till en massa krafter utanför  eller ovan någonstans varsomhelst  så kan en människa  genom att lita på sig själv och sin egen inre styrka få spökerier att upphöra helt -genom att  helt enkelt vägra acceptera att deras energier eller tankeformer får störa dig i din vardag.
En levande människa med livskraft har mer myndighet i sin energi än något som är av icke liv och det innebär att du kan använda din egen livs energi (Qi) som kraft i dina ord och säja med myndighet : ” Försvinn jag vill inte ha er här. Lämna mig och min familj och mina djur ifred” och genom att vägra ge dem plats varken i  din tanke,din  tid eller  din vardag så avtar deras energi som tankeform eller avtryck eller energi i sig av icke liv …  tills de försvinner helt.

Om du vägrar ge dem plats i dina tankar så kan de inte manifestera sig i din vardag eller som fenomen runt dig eller i din lägenhet.
Men detta fungerar endast om du tror på dig själv och din egen styrka i att vara du som du är och människa med livskraft.

Hur gör jag frågar du det frågar du då ?

:  Du andas och du lever och ditt hjärta slår och livskraft strömmar genom hela din kropp. Genom att mena det du verkligen säjer med samma tanke och känsla och tro på dina egna ord  så fyller du ditt hjärta med myndighet och extra livs kraft och ett annat “väsen” som känner din energi och närvaro vet att du menar vad du säjer. Framför allt stärker du ditt eget självförtroende och  du får tillbaka din självkänsla när du upptäcker att det är du som har makten i din hand och i ditt eget hjärta att bestämma vad som ska finnas runt dig eller inom dig eller inte.

 

Testa så får du se.

Nu sändes denna fråga in för över 1 1/2 år sedan och om du vill ha en permanent lösning “hur du kan slippa spökfenomen “så är detta svaret.
Jag har tagit bort ditt telefon nummer från ditt insända mejl så det inte ska publiceras offentligt men det finns kvar i våra arkiv på spökwebben.
Lycka till och kram

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★


Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

 

 

 

☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★
Ny och viktig information:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!
☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *