Är det spöken?

Hej! Jag skulle vilja berätta om de två tillfällen jag haft kontakt med spöken och se vad ni har att säga om saken: kan det verkligen ha varit spöken? Den första gången jag såg ett spöke måste jag har vart kanske sex år. jag låg och sov, och plötsligt vaknade jag av någon anledning och i dörrspringan till mitt rum ser jag en kvinna med en vit slät klänning och en slöja för ansiktet som gjorde att jag itne såg några anletsdrag. Hon dansade på något konstigt sätt som jag inte vet hur jag ska förklara. När jag skrek av rädsla försvann hon isamma ögonblick min mamma kom. Sen dess har jag itne sett henne. Men jag har hört senare att min pappas faster som vid flera tillfället sett spöken, framtidssynen och dyklig en gång som barn sett en vitklädd kvinna komma gåendes mot deras hem. Min gammelfaster sprang in och berättade för sin mamma att det var en vacker dam påväg hit. Då de sen kom ut igen var hon borta. Jag misstänker att jag kan ha sett samma dam, tror ni att det finns nått sammanhang? Andra gången jag såg ett spöke var det ännu kusligare. Jag vaknade igen mitt i natte, flera år senare, utan någon anledning igen. Då såg jag att mellan väggen och mitt skrivbord svävade ett rött ljusklot var kanske lika stort som en innebandy boll med ett vitt centrum i mitten som var ungefär lika stort som en spelkula. Jag intalade mig själv att jag drömde, slöt ögonen och tänkte att när jag öppnar dem igen är klotet borta. Men när jag öppnade ögonen var det kvar. Jag blev då så rädd att jag slöt ögonen igen för att inte öppna dem förrän nästa morgon. Jag skulle hemskt gärna vilja ha ett svar,eller en åsikt om vad det kan vara! Jag har vid senare tillfället, så sent som iår sett vita skepnader blixtra till och försvinna, fastän jag nu bor i ett annat rum. PS. Om ni är så bussig på att svara på fråga, blir jag underrättad med mejl om ni gör det?D.s MKT tacksam för svar!

Hej Marcus! Som jag svarat i tidigare frågor, så är barn väldigt mottagliga gällande andar och spöken. Detta eftersom de inte har ett så låst sinne som vuxna människor har. Detta kan förklara vad du såg. Dock får vi inte glömma att barn i den åldern ofta har mardrömmar om spöken och liknande ganska ofta. Men du nämner att flera sett denna dam, vilket nog gör det mer troligt att du kanske sett henne. Saken är att man ofta i nära "drömtillstånd" kommer in i ett medvetande som gör en mer mottaglig för den andra sidan. Jag känner igen mig själv i det du berättar med det röda ljusklotet. Har själv upplevt något liknande, men vet inte vad det var. Vad jag dock tror att det är, är att det är en ande med mycket energi som är nära att visa sig helt. En såkallad "Orb". Dessa kan man ofta se i form av ljusklot, innan energin är tillräckligt stark för en ande att visa sig. Fortsätt vara öppen för vad du ser och upplever! Vad jag förstått så har du inte mått dåligt av det hela, och därför har du förmodligen med goda andar att göra! Ha det så bra och lycka till! mvh Kristian – Spökwebben

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *