Är det tillåtet?

Om detta gravfält så har jag en en enkel fråga till er/dig. Läs om den först och efter den så kommer frågan. Gravfältet på Sollerön. Detta är Dalarnas största gravfält med 123 gravar. Här har oförklarliga saker hänt.En del har sett människor i ålderdomliga kläder dyka upp från intet och sen försvunnit lika spårlöst. Mitt på fältet finns en stor gravhög, Vepröset, där en skatt ska finnas gömd, men den har ingen hittills lyckats komma åt eftersom makterna ruvar över skatten dag som natt. De som försökt gräva upp den har skrämts bort av spöken i mansgestalter kring graven. Så jag undrar: om jag åker dit, men absolut inte själv och letar efter denna så kallde skatt och börjar gräva efter den. Är det tillåtet att gräva efter den skatten? Finns det verkligen en skatt? och spökar det verkligen där? Då tänker jag verkligen åka dit. Inte för att låta dum eller nå på nå viss, men jag har ett så kallat ett sjunde sinne, om jag får tycka det. men jag är inte helt klar på den saken än, men vill utforska det ännu mera, för jag har sett svarta madame, hon talade till mig, hon gav mig ett hån skratt och min kompis som var med mig då trodde inte sina ögon. Han såg på mig att jag tittade på någon men han kunde inte se någon men han kunde konstatera att jag såg någon och hade ögon kontakt med svarta madam och de enda han såg/hörde under denna händelse, var bara det hemska hånskrattet hon gav ifrån sig och sen helt plötsligt försvinna rakt igenom en betongvägg. Denna händelse hände för c:a 4 år sedan hemma i söderhamn i hälsingland på gatanxxxxxxxxx i källaren och hela vägen till xxxxxxxgatan vita hyreslägenheter och hela källeren är nästan hela 2km lång med alla gångar o tvättstugor. Annat folk som har bott där och bor där än har varit med om oförklariga saker i denna källare. En källare som är värd att gå igenom o titta närmare på. Min händelse hände runt 22 tiden efter att jag o grannen min hade spelat pingis färdigt. vi bodde på 8e o pingis bordet finns uppe vid 2a i källaren. Mvh Daniel

Hej! För det första om du skulle hitta en skatt där så ska den enligt svensk lag överlämnas som fornminne till de som har ansvar för sådant i sverige.Detta är helig mark.Marken skyddas av bla de andar som är begravda där och även andra mäktiga väsen de hade som följeslagare.Vad gäller skatt så är skatt vad vi idag räknar som matriella skatter kanske inte vad de räknade som skatt.Det som är gömt är väl dolt och kommer inte hittas i första taget.Det vore rent idiotiskt att ge sig på att ens försöka finna något där och även den som gör det kommer sannerligen inte må bra sedan.Platsen bör respekteras som helig mark,fornminne och lämnas ifred. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *