Är jag bara vimsig?

Jag undrar om du kan se om det är jag som har blivit alldeles vimsig eller om det faktiskt är någon här hemma hos oss och flyttar på saker (och sätter på radioapparater). Min dotter, nu fyra år, har sedan hon började prata vid 1½ ofta nämt att det är en "tant" här, men om man frågar vem hon är eller vad hon heter så får man bara som svar att det är ju bara "tanten". Min fråga är fantiserar hon och är jag bara vimsig?

Hej! Nej ingen av er inbillar er. Hos er finns en väldigt snäll och omtänksam ande även om hon inte varit på andra sidan och vänt. Hon är lite rundlagt,ca 165cm lång,och har silvervitt kort "typisk tantfrisyr" med upplagda lockar. Grå kjol,vit knytblus och en grå kofta. Hon har varit kokerska/hushållerska och är väldigt duktig på mat och husmanskost och köksgöra. Jag får även uppfattnigen att hon varit som en nanny el extramormor åt andras barn och har väldigt god hand med barn framförallt i de familjer hon arbetat hos som sedan blivt som hennes egna barn. Varför hon är hos er får jag inget svar till. Namn?Elsa,Elsy,Elsi-svårt att tyda. Hon verkar så genomsnäll och "gullig" och vill inte"en fluga förnär"men jag får faktiskt inte klart för mig varför hon inte gått vidare till andra sidan. Det du kan göra själv är att tända ett vitt sterinljus,läsa "Fader Vår" och ge henne en möjlighet att finna en utgång tilla andra sidan genom att tex säja: " Jag ber Heliga Ljusänglar omsluta denna kvinna i villkorslös kärlek och i den Heliga Andens vita ljus upplösa de negativa energier som håller henne kvar här ,visa henne vägen till sina nära och kära på andra sidan.Det är min innerliga önskan.Må så ske." Genom denna handling kan du ge henne en möjlighet att "komma hem" dit hon ska och själv får ni lugn och ro.Kanske värt att pröva? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *