Är jag en spökmagnet?

Nu när jag skriver detta berättar jag om en sak som hände igår! Jag var ensam hemma i ungefär tre timmar, alla dörrar var stängda och det var ungefär fem på eftermiddagen. Jag satt och skrev på min skräckberättelse 'Ghost Blood'. Då började jag helt plötsligt höra en massa röster, jag gick ut i köket där rösterna kom ifrån men det fanns ingen där. Ingen utav grannarna var hemma så det kan inte ha varit dom som har smugit in i vårat hus. Jag gick tillbaks till datoroch frotsatte skriva på min berättelse. Efter ett tag hörde jag dörren in till datorrummet ståls igen, men när jag vände mig om för att titta var det ingen där… Jag satte mig till rätta alldeles blek i ansiktet, men jag kunnde inte skriva någonting. Jag var för uppskrämd. Då hördes helt plötsligt röster igen, och rösterna var alldeles bakom mig. Men det var ingen där, jag hörde att dom pratade om mig och min familj. Sedan kännde jag en hand läggas på min axel, jag skrek till och vännde mig om. Sedan sprang jag ut ur rummet och började hoppa studsmatta, jag tänkte på allt som hänt. Jag var jätte rädd resten av dan och vågade inte berätta för mina föräldrar när dom kom hem. Dom skulle säkert tro att jag var galen… Och det har hänt flera andra gånger också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *