Är jag ensam i huset?

Jag hyr ett ca 150 år gammalt hus på landet. Själv har jag inte märkt av något utöver det vanliga (tror jag – möjligen en knackning på ytterdörren??)men en vän till mig, som är medial enl henne själv, sov här för ca ett år sen och säger sig då ha upplevt mycket aktivitet här i form av knackningar runt alla väggar, steg i trappan till övervåningen, samt viskningar i rummet där hon sov, samt även nån sorts "ljudbang". Inte heller min hund har reagerat på något. Hrä är det egentligen här – har jag "sällskap"? Mvh Lena

Hej Lena! Det är ett gammalt hus du bor i och då känns det inte konstigt att det händer saker och ting! Känns som om det är ekon från en svunnen tid och verkar inte vara relaterat till dig som person. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *