Varifrån kom lukten?

Hej Evy! För snart 16 år sen dog min pappa. Några veckor efter begravningen åkte jag, min bror å min svägerska till pappas hus för att vattna blommor å kolla till det då hans nya fru å vår halvbror rest bort. När vi låser upp dörren å går in slår en äcklig lukt emot oss. Ingen av oss 3 sa nåt just då, men när vi var klara å gått ut å låst, så sa vi alla 3 nästan samtidigt: "-Kände ni stanken? Det luktade som i en krypta!" Krypta…ingen av oss har varit i en sån, ju! Så vad var det som luktade å hur kom vi alla 3 på att förklara stanken med exakt samma ord? Kan du se min pappa å kanske få ett svar på varför han gjorde som ha gjorde? Du är jätteduktig, har fått svar på tidigare frågor av dej å tycker detta e SÅ intressant! =0) Kram // Maria

Hej Maria! Tack för berömmet!Det värmer nog mer än du kan ana! Kan du skicka lite info om din fars lägenhet? Han var inte så gammal när han gick bort eller? Har en man vid min sida men vill veta lite om lägenheten först. Kram och tack igen! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *