Är jag förföljd av en myling?

Det har hänt många konstiga saker hos mej. Jag är dock bara 12 år. När jag var ett spädbarn så bodde vi i ett höghus. En gång i det huset började våran hund morra vid ingången till sovrummet. Det var släckt, och man kunde inte uppfatta någon paranormal aktivitet. Några månader senare började samma hund morra och skälla mot den avstängda TV:n i vardagsrummet. Fortfarande ingen paranormal aktivitet syntes. När jag vuxit upp flyttade vi till en annan lägenhet i samma höghus. Då var jag kanske 7 år. Min kompis var hemma hos mej och vi städade mitt rum. Vi ställde mitt dockskåp rakt igen (Det hade hamnat snett) och sedan gick vi och åt. När vi kom till baka var dockskåpet snett igen. Vi kollade om själva bordet som docksåpet stod på vinglade, men nej. Och vi har inte några djur som kan ha puttat till det. När jag vart 9,5 så hände två mystiska saker. Jag var arg på min låtsaspappa och spelade ett spel som kallades "Fånga musen" själv. Jag gick ut och pratade med min låtsaspappa och när jag kom tillbaka var spelplanen vriden åt ett annat håll. Samt att jag en gång lekte med mina små powerpuffpingla-figurer och tillbehör, när jag vart sur på min mamma. Jag lät leksakerna vara och stängde in mej. Senare somnade jag på min säng. När jag klev upp igen var leksakerna vridna åt motsatt håll, annars såg det helt likadant ut. Jag gick ut och frågade om någon varit inne på mitt rum, men svaret vart nej. Djuren hade inte heller varit inne på mitt rum medans jag låg och sov. Nu har vi flyttat till landet, och här har ingenting hänt. Förutom att jag har kunnat fotografera orber utanför huset.

Hej Michelle! Jag måste säja att för att vara tolv år är du verkligen "vuxen och vältaglig" i ditt språk.Du känns betydligt äldre än tolv år! Men som svar på din fråga.Nej det var ingen myling.En myling är vad man förr i tiden kallade ett barn som lagts ut för att dö.I huset du bodde fanns antagligen en vanlig ande som riktade sitt intresse mot dig,men eftersom saker verkade hända när du var arg kan det också det vara dina egna energier som "spökar".Ibland behöver det inte alls bero på andar. Det verkar helt enkelt röra sig kring dig,och jag tror du kommer få din förklaring till vad det handlar om när du blir äldre. MvhEeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *