Är jag synsk?

Jag tycker mig ha utvecklat en vag medial förmåga de senaste åren, som yttrar sig främst på två sätt: ett oförklarligt pirrande i hårbotten som om någon snuddade lätt vid mig, ibland har det till och med känts som fingrar som rört vid mitt huvud. Plötslig känsla av kyla som sköljt över mig – utan vinddrag eller dylikt i rummet och utan att personer som suttit intill mig frusit eller märkt det minsta. Vid två skilda tillfällen har jag dessutom plötsligt förutsagt saker helt spontant. Jag upplever dessutom att allt detta intensifierats efter att jag sjunkit allt djupare in i kronisk depression och efter att två äldre släktingar gick bort med kort tids mellanrum förrförra året. Men hittills har jag aldrig kunnat kommunicera med några andar eller ta emot eventuella budskap, utan bara känna av tecken på deras eventuella närvaro och inget mer. Jag tycker mig inte heller ha någon vidare intuition utan verkar ständigt fatta fel beslut och fastna mer och mer i den hemska livssituation jag sedan länge befinner mig i. Jag har läst och hört att man bör vara försiktig med det ockulta när man befinner sig i psykisk obalans och är därför livrädd för spådomar och ”ödet” – samtidigt som jag är djupt fascinerad av spöken och det andliga. Just därför undrar jag: Är jag verkligen synsk, och vad ska jag i så fall göra med denna ”förmåga” när jag varken kan tolka eller använda den som det nu är? Är det någon som vill säga mig något? Med vänlig hälsning AW

Hej AW! Du är medial och håller på att öppna dig mer och mer. Ditt kronchakra öppnar sig mer och mer och det är det du känner som fingrar i håret och i hårbotten. Är man i en depression ska man stänga ner sig för att inte få in ovälkomna gäster men när du känner att du är redo öppna ditt kronchakra och be Himlen, dina guider och änglar om hjälp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *