Är jag synsk?

Hej, Jag bor i ett hus som kryllar av andar… Jag är bara 12 år så de är inte så många som tror på mej när jag säger att jag brukar se dom. De är väldigt skrämmande. Jag hör saker, mina saker gömmer andarna och många mer saker händer. Hur kan man veta om man är synsk?

Hej Veronica! Ja det låter ju verkligen jobbigt att det "kryllar av andar". Synsk är när man bla kan se i i framtiden och hitta borttappade sakerbla. Men om man är "öppen" så brukar man kunna se,höra och känna av andars närvaro. Fast jag kan tycka att du inte ska bry dig om dem. Försök att lugna ner dig och strunta i dem eller vad du nu tycker dig se,för ibland kan även fantasin spela en spratt och göra att man tror sig se saker som inte finns… Det finns betydligt intressantare saker att göra i din ålder än att bekymra sig över jobbiga andar. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *