Är jag / vi hemsökta?

Hej jag och min sambo har flyttat en del gånger under det senaste åren och jag tycker att vi aldrig får vara ifred eller så är det någon som vill oss något.här om natten vaknade min sambo upp och kunde inte röra sig och hade armarna i kors bakom huvudet och huvudet var lutat bakot och hon lät väldigt konstigt.. hon sa att hon drömde att det var en demon som hoppade från mig till henne för att försöka ta över våra kroppar.. var detta en dröm bara eller ligger det något i det hon drömde? finns det någon som förföljer oss eller är jag bara knas i bollen. mvh madde

Hej Madde! Ni har någon som följer er och det är en mörk energi- vill inte kalla det för demon då det har en otäck klang. Det ni kan börja med är att rena er själva och er bostad. Detta är en åtgärd som ni måste ta först och främst. Funkar det inte maila mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.