Är min guide kvar?

Hej Följer astraiel mig fortfarande? Mvh Carina

Hej Carina! Jag kan inte uppfatta närvaron av denna som ska vara en ljusängel/ljusväsen. Jag får sagt att den finns "bortom runt dig på avstånd för att ge plats åt dina andra mer mänskliga guider". Ifall du upplever en konstig form av tomhet kring dig eller att "du plötsligt känner dig ensam och övergiven", så har det med detta att göra. Du är van vid dennes värme och signatur. För dig "komer nya guider" att kliva in i din aura. Vilka dessa är,vad de står för och vad de ska hjälpa dig med får jag inget svar på idag. Men du är ALRDIG övergiven av dennaljusängel/väsen även om du för tillfället kan uppleva det så eller "tomhet" tom sorg och saknad ja tom att du är ostabil. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *