Är någon där?

Hej! Jag undrar om jag har någon som ser "efter mig" vissa perioder? Ha varit ganska lugnt nu ett tag, men för ett tag sedan när jag jobbade natt så tändes helt plötsligt alla lampor i hallen och en väldigt stark doft av Jasmine-blomma kom (vi ha bara plastblommor på jobbet pga alleriger). Natten efter när jag sov hemma så satt min katt hela natten vid mina fötter och kollade på soffan och vände sig om och kollade på mig som om att säga "allt är lugnt" men hon vägrade flytta på sig utan satt där hela natten.. Har haft en ganska tuff uppväxt och undrar nu då om jag har någon som vakar över mig eller om det är olika besök. En jag känner säger nämligen att jag tydligen är väldigt "öppen" och är tydligen lätt att ta kontakt med från andra sidan. Stämmer detta? Jätte tacksam för svar! 🙂

Hej! Den doft du känner är ett sätt för din guide att visa att hon finns där för dig bara du vågar se och ta emot hennes hjälp. Du är mer medial och öppen än du själv inser så nu är det dax att ta tillvara all hjälp du kan få´! Be henne hjälpa dig och du får svar du ska lyssna på!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *