Är någon kär i mig?

Hej jag undrar om någon är kär i mig? Är en glad tjej på 14 år som älskar hästar. Är i stallet ofta. Kan vara lite blyg ibland. Har många kompisar. Kan ibland vara trött och det kan då hända att jag blir på dåligt humör.. Kan också hända att jag är lat men jag sköter skolan och så. Har nedsatt immunförsvar och kan känna mig lite nere ibland men det är bättre nu. Har inga problem att prata med killar och jag längtar så till den riktiga kärleken.<3 Finns det någon som är nyfiken på mig och vem är det isåfall?? 🙂

Hej! Kärleken finns där ute för dig men det känns som om det kan dröja ett tag till men håll ut! Det ser ut som om han har samma intresse för hästar som du har och ni kanske träffas på en tävling odyl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *