Armband – Fråga besvarad 2015-01-31

Hej!

Jag skulle hemskt gärna vilja veta om du kan se var mitt armband i silver finns? Jag fick det i studentpresent och tycker så mycket om det, tyvärr är det borta och jag kan inte hitta den. Tack på förhand! / Jessica

 

Fråga besvarad 2015-01-31

Hej Jessica!

Nu har vi en sådan där intressant situation som inträffar just då jag läser din insända fråga och suckar högt för mig själv och tänker att “ja men jag kan ju inte svara på frågor om borttappade saker för det är liksom inte mitt område” och när jag istället funderar på att logga ut för att ta en paus och gå och lägga mig för att sova då det är sent eller tidigt beroende på hur man ser det… så hör jag en äldre kvinnlig röst som säjer nära mitt öra: “Be henne fråga den gamla damen om den ligger där i kristall skålen “… det är allt… och så kände jag en svag lukt av vanilj parfym.

Inget mer.

Och sedan var den kvinnan borta och jag får ingen mer information.

Så istället för att hoppa över din fråga så publicerar jag detta “svar” som inte är något vettigt svar.

🙂

Jag hoppas du kan lösa mysteriet.

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★

Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

 

 

☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★
Ny och viktig information:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!
☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *