Framtid – Fråga besvarad 2015-01-31

Hej!
En stort intresse för mig är handel. För något år sedan fick jag praktik i butik och fastnade!
Det var jätte roligt att stå i kassan, hjälpa människor på “golvet”, göra i ordning på lagret, få upp saker på hyllor.. Ja..
Det låter kanske konstigt egentligen. Inte mångas dröm att vara i butik kanske. Men jag skulle vilja bli butiksägare någon dag! Jätte kul!
MEN.. Det är sååå svårt att få ett jobb på exempelvis Ica, coop m.m. (Skulle helst vilja jobba i en mindre butik men en början).
Jag vet inte hur jag ska börja. Jag har ju kassavana och mycket mer erfarenheter nu inom butiksarbete.
Först och främst måste dom ju vara i behov av personal. Jag VET att jag kommer vara en stor bedrift för just det/den företaget/butiken. Men det kan ju inte personalchefen veta. Hon/han känner ju inte mig.

Ett grymt cv och personligt brev. Ja, det kan jag fixa. Det har jag gjort.
Vad mer kan jag göra? Jag ska självklart gå in med detta i butiken och ge till personalansvarig.
Men.. mer?

Har precis fått ett jobb som assistent. Ska bli kul. Men det är inte det jag vill göra för alltid.

Hur ser det ut på den fronten? Att arbeta i butik alltså.

MVH Hannapanna!

Fråga besvarad 2015-01-31

Hej Hanna!

Jag känner direkt att du är inne på rätt spår här vad gäller det som kan komma att bli grunden för din framtid.

Jag skulle vilja råda dig att börja planera och tänka lite mer långsiktigt och ta tid på dig att gå någon kurs och att du tar dig tiden tiden att lära dig grunderna för att starta ett eget företag och tänka mer på de praktiska sakerna kring hur det faktiskt skulle vara att vara en butiksägare. Jag känner att du har förmågan att kunna motivera dig själv och se till att saker blir gjorda och det kommer du ha mycket nytta av i framtiden. Jag känner att din framtid ligger i att starta ett eget företag eller någon form av online butiksverksamhet och att detta kan du sedan utveckla vidare. Din styrka ligger i mötet med andra människor öga mot öga. Kommunikation med människor och få dem att känna sig väl till mods vilket kan vara en fördel om man vill äga en butik.

Jag känner att jag nog skulle vilja att du vågar sätta målen lite högre … och börja tänka mer långsiktigt … om du vill bli butiksägare så kan du redan nu börja planera för just det. Fundera på om du skulle kunna tänka dig att dryga ut ditt cv med en kurs i bokföring eller företags ekonomi. Har du funderat på att gå på en kurs och söka råd och vägledning för “Hur ska jag gå tillväga för att starta ett eget företag och vad är det som krävs av mig”?

Jag skulle önska att du inte begränsar dig i att tänka på dig själv som anställd och sedan tappa modet om det inte blir som du tänkt dig och du inte får det jobbet du vill ha i den butiken du vill ha… Istället för att tappa modet så gå till nästa steg i målet och sikta högt mot butiksägare på en gång!.

Vad krävs för att bli en butiksägare? Har du någon ide om vad du vill sälja ? Har du någon vän du litar på och känner dig trygg med som du kan slå ihop dig med och ni kan vara två som driver en butik eller online verksamhet?

Jag känner att du kan vara öppen för allt och inte begränsa dig därför att jag känner och ser att du är på rätt spår men du behöver driva det lite högre och lite längre och våga sikta högt direkt mot det mål du vill nå.

Och du kommer lyckas.

Ta hand om dig och Lycka till!

 

~What you think
You become
What you feel
You attract
What you imagine
You create~
~♥ ~

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★

Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

 

☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★
Ny och viktig information:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!
☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *