Besök vid sängen.

Ofta när vi har gått och lagt oss får jag en känsla av att någon står och tittar på mej. Ibland tycker jag mej urskilja en gestalt lite svagt. Kan du se vem det kan vara och varför denne står vid sängen?

Hej Hanna! Det är ingen som vill framträda när jag ger den möjligheten så då blir det svårt för mig att besvara din fråga. Men jag kan få en mental bild av att det är en manlig figur som är väldigt kort som finns kring dig men denne är mer intresserad av ett djur?…som ska finnas i familjen..? Jag kan dock inte utveckla detta då jag inte får någon bekräftelse från "någon" vad gäller detta.Ibland blir det så. Nej jag får inga tydliga svar här,tyvärr.Du får återkomma framöver så får vi se om det fungerar bättre vid en annan länkning. Är det bara detta du upplever?Är det någon annan i famljen som reagerar? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *