bilder, Eero och annat

Hej och tack för tidigare svar! =) Jag har några fler frågor. 1. Jag har fått bilder i mitt huvud precis innan jag somnar. Det är som med drömrösterna; det är inte mina egna tankar/bilder. Den senaste bilden som poppade upp var en kvinna med gråa kläder och mörkt hår. Kanhända det var en svartvit bild. Har du någon aning om vem hon var? Min guide? Ett spöke? Varför var bilden svartvit (om den var det)…? 2. Min vän Eero dog i cancer när han bara var 21 år gammal. Det var många år sedan. Han tyckte om mig på det speciella sättet. men jag var aldrig kär i honom. Ser du om han är arg och bitter för att jag gift mig med en annan? Eller skadeglad för att han vet att han varit bättre för mig…? Skulle det ha blivit han och jag om han överlevt? Hade jag blivit kär i honom då? 3. En betydligt mindre viktig fråga: Kommer min man att fixa toaletten och annat som behöver fixas här hemma inom en snar framtid? Han har lovat i ett halvt års tid nu, men inget händer. Kommer han snart att fixa det eller måste jag leva utan wc mycket längre…? jag är så trött på hans eviga löften om guld och gröna skogar. Tack för att du orkat läsa och hoppas du orkar svara.=) Ha det bra.=)

Hej! 1: Den kvinna du ser har ett budskap till dig och om du låter henne komma till dig i drömmen kommer du att få svar genom symboler osv. Skriv ner de tecken och symboler som hon visar dig och försök tyda dem om du är osäker hör av dig så ska jag försöka hjälpa dig! 2: Din vän är inte bitter, arg eller skadeglad han är glad så länge du är glad..Hade han överlevt hade ni inte blivit det par han ville då ni hade för stark vänskap. Han finns där och ser till dig när du är ledsen och jag tror du känner av hans närvaro då och då. 3: Du får nog anlita någon som fixar wc och annat- om du vill ha det gjort inom en snar framtid. Han lovar mer än han håller men det vet du redan, eller hur?! Tack själv! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *