blir vi vänner igen?

Hej! Jag och min stora syster har inte kommit överens på sista tiden då jag och hennes sambo absolut inte kommer överens. Nu har hon slutat ringa mig då vi haft lite tjafs gällande hennes kille. Kommer vi att bli "vänner" igen eller kommer hon att fortsätta att dra sig undan på grund av honom? Kommer hon att ha det bra med han? Jag tycker att han är en riktig mansgris som har noll respekt för någon eller henne. Tack för ditt svar!

Hej! Det jag skriver nu kommer du kanske inte att tycka om men jag får ta risken.. Låt din syster vara ifred ett tag. Hon är vuxen och kan ta egna beslut och om han är en mansgris vaknar hon upp och förstår när hon är redo för det. Behöver hon din hjälp längre fram ge henne hjälpen men säg inte "vad var det jag sa". Hon kommer att höra av sig men ge henne tid och prata inte om hennes pojkvän då det är hennes liv och inte ditt. Var hennes syster! Orden kan låta hårda men läs dem mer än en gång så ser du vad jag menar!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *