Bodelning o pengar

Hej! Har fått veta att min separation inte gick rätt till utan vi skulle ha gjort en bodelning vilket vi inte gjorde utan min fd sambo tog över min halva av huset som en gåva av mig o jag fick pengarna jag hade med mig när jag flyttade in efter mitt andra hus, minus vissa utgifter. Kan du svara på om det är någon idé att jag kontaktar juristen som hade hand om gåvobrevet så jag kan få upp rättning eller är det försent? Jag vet ju inte om det är mitt ex som har lurat mig eller om det är juristen som gjort fel?? Mycket tacksam för ett snabbt svar. Kram Annelie

Hej Annelie! Kontakta juristen så hjälper han dig att räta ut dina frågetecken. Det är aldrig försent! Hör av dig så jag vet hur det går! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *