tidigare fråga spökhus

Den tidigare frågan: hemsökt hus? Datum: 2010-01-11 Från: Britt-Marie Fråga Har jag andar i huset? Det knackar i väggarna på dagtid – upphör när jag ber dom sluta. Den äldsta av mina 3 hundar sover inte på nätterna – går runt,runt o lyssnar. En badrumsdörr öppnar sig av sig själv. Det är mycket små underliga ljud utöver ovanstående. Visserligen ett trähus, så en del ljud är väl normalt. Men jag upplever att det smäller o knäpper mer än vanligt. Huset är byggt på 50-talet,tror jag. Vi hyr i andra hand. Vi som bor här är min man, jag o 3 hundar. >> Svar på frågan Hej! Det är dels huset och dels någon som finns i huset. Det är ingen farlig bara någon som kommit vilse. Du kan hjälpa pojken att gå över till andra sidan. Skriv till min mail så ska jag skicka dig ett mail där du får tips och råd hur du kan gå tillväga! Evy HUR GÖR JAG MED DEN LILLE POJKEN?

Hej! Skriv till min mail så hjälper jag dig att hjälpa pojken. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *