Bränd på bål????

Hej! Tack för tidigare hjälp. Varje gång jag hör sången "I lågornas sken" med Nordman börjar jag nästan gråta, känner smått panikkänslor och ångestklump i magen. Någonstans inom mig finns en vetskap om att detta någon gång har hänt mig, jag var vid tillfället gift med en man liknande/samma man? som jag har idag och jag hade tre barn känns det som, två flickor, en i 7-9 årsåldern och en bebis och en liten son, ca. 2-3 år. Detta känns så starkt att det bara måste vara så men jag är tvungen att fråga dig som vet om detta kan stämma? Kan det varit i Blekinge?

Hej! Visst kan det ha varit i Blekinge! Du har stått vid sidan av ett bål och sett någon brännas på bål- någon som stod din otroligt nära och du har själv blivit bränd. Det är dina gamla känslor som kommer när du hör denna underbara men så sorliga sång!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *