Brinnande fenomen i himmlen

Hej det är en sak jag har funderat på i många år nu, önskar jag kunde få en förklaring. Jag satt vaken vid ca 3 tiden på natten själv i min fars hus i Edsbyn. Jag satt vid datorn o surfade eller spelade, pappa var o spelade med sitt band. Plötsligt är det som om något får mig att kolla ut genom fönstret mot åkersidan av huset. Där uppe himmlen så ser jag ett stort brinnande klot/sak som går över huset mot berget i skogen. de går alldeles sakta. Tittar ned på datorn en sväng för att sedan kolla upp igen någon sekund senare. Då går "saken" fortfarande ner bakom berget. Sedan efter det var allt svart som vanligt utanför mitt fars hus. Ca en halvtimme efter denna märkliga händelse kommer min far hem. Vad kan det vara jag upplevde den kvällen/natten ? Mvh // Andreas

Hej Andreas! Det känns som ett stort stjärnfall du såg. Tror den skickades av någon man som du stått nära i ditt liv, en äldre släkting. Kan inte se mer än glädje och skratt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *