bryter snart ihop

Jag har blivit totalt orkeslös, min dotter mår dåligt hon är endast 14 år gammal jag kämpar för att hon ska bli bättre men nu ser jag bar utväg. ser du om hon byter skola eller blir det bättre. jag gråter hela tiden men efter en stund får jag energi och det känns som jag orkar lite till. jag undrar om du ser någon ljuspunkt i vår tillvaro är vi på väg nu mot lusare tider eller är det träsket som väntar. mvh anna

Hej Anna! Det som känns så jobbigt är den situation som di dotter befinner sig i och det känns som det är skola som är problemet, har jag fel? Kan hon byta skola omgående så är det det bästa då hon kan börja om med vänner och annat. Du gråter det känner jag men du får energi från någon på andra sidan och be om mer energi så får du den och orkar vidare! Skickar energi till dig och hoppas du tar emot den och känner den inom dig! Jag ser ljuset där framme, gör du? Om inte så titta lite mer noggrann!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *