nu är livet tungt..

han jag var tillsammans med har nu plötsligt blivit tillsammans med en annan tjej bara en vecka efter att vi hade gjort slut han säger att han älskar henne…och han bara känner för mig som vän allt detta har gått så snabbt och jag mår så dåligt känner mig som sopor om inte mindre värt…nu till min fråga finns det någon inom den närmaste framtiden som jag kommer träffa?någon som kan älska mig för den jag är?nån som kan komma tillbaka med ljuset i mitt liv?eller kommer jag vara ensam och singel länge?

Hej! Du kommer inte att vara singel länge till men du måste släppa ditt x och det är inte dig det är fel på! Han vet inte riktigt vad kärlek är eller innebär.. Så det som hände var nog det bästa för dig! Du kommer att träffa en ny och han finns i din närhet så det lär inte dröja länge förrän ni träffas och jag tror det blir på en fest innan året är slut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *