Byxorna hänger i taket

Hejsan ibland på mornarna eller de har hänt en morgon då men iallafall så har mina byxor hängt i taket och jag har två systrar som inte var hemma och mamma och pappa gick och la sig innan mig. Jag vill gjärna veta mer om det. Och ibland så rasar bokhyllan i datarummet men när man går och kollar så står allt på sin plast… och de känns som att nån iaktar en hela tiden det är jätte läskit och igår så känndes de som en hand på min axel men ingen var hemma… Snälla kan jag få veta mer om de här? om det är till nån hjälp så är det ett hus utanför falun av trä byggt ca 1945 skulle jag tro. Så snälla hjälp mig. =)

Hej! Du har en busig ande en poltergeist och de kan vara jobbiga att leva med och bli av med. Skriv till min mail så hjälper jag dig! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *