Dansande telefon

Hejsan ! Jag hade bott ensam i min lilla 1:a i ca 1 år, lite märkliga saker så som att stereon höjdes och sänktes av sig själv hade väl pågått sen jag flyttade in, och som jag hade blivit van vid, men en natt när jag låg i min säng och läste hände något som jag aldrig kommer att glömma, bara tanken på det får mina hår att resa på sig. Plötsligt spred sig en oehörd värme över min kropp nästan som om någon höll en svetts över mig, jag förstod att jag blev hemsökt av något ont, jag reste mig från sängen och tittade runt mig då plötsligt började min telefon att hoppa och dansa runt på byrån, helt av sig själv, jag blev vettskrämd och sprang mot ytterdörren, men tvärrstanade, jag vände om och gick till min säng igen satt mig ner och sa högt och tydligt, gå här ifrån och lämna mig ifred detta är min bostad och ni är inte välkomna hit, jag tänker inte gå härifrån, då stillade sig telefonen och allt blev lugnt. Hade jag inte gjort som jag gjorde, utan sprungit därifrån hade jag aldrig mer vågat att sova där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.