Den flygande koppen

En bland de värsta sakerna som skrämt mig ordentligt,hände sommaren 2007. Vi var nere i vår lägenhet i Alanya. Min man och hans mamma var på kvällen ute på stan. Själv satt jag i soffan och hade ont i mitt överansträngda knä. Jag kände mig nere pga att jag inte kunde utnyttja min semester för knäts skull. Min yngsta dotter hade vid samma tillfälle problem hemma i Sverige och jag kände mig maktlös att endast kunna nå henne per telefon. Började i förtvivlan störtgråta och kunde inte sluta.Tyckte allt för tillfället bara var skit. Plödsligt hör jag en ordentlig smäll i köket,och haltar iväg för att titta. Där inne i köket hade en kopp farit rakt över rummet och kraschat in i motsatta vägen.(Koppen hade stått på diskbänken) Nu låg både kafferester och porslinsskärvor på golvet. Blev både chockad och livrädd. Sen fick jag lov att sitta ute på balkongen i 2 timmar tills dess dom kom hem. Kanske ville denne någon få mig att sluta upp och gråta,vad vet jag. Ruggigt var det iallafall och skrämde riktigt livet ur mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *