Den försvunna hästen..

Hej igen.. Hästen jag tappade bort är en valack på 19 år en fux med vitt i ansiktet. Han är en islandshäst så inte speciellt stor.. Han gick i en tillfällig hage med en annan häst undet natten och på morgonen kom han fram till mig och väckte mig som sov i sovsäck och sen gick han så jag inte såg honom och försvann.. Nu är den den 20 januari och mitt hopp försvinner mer och mer och det är tufft,. Det var mycket jägare och lappar i fjället när han försvann och ändå har ingen sett ens ett spår, vi har letat med hellikopter, flyg och massor till fots men inte ett spår.. Jag bad mina anhöriga på andra sidan om hjälp när jag gick och letade efter han stack men ingen verkar vilja hjälpa.. Ottilia

Hej Ottilia! Det är svårt att se djur men jag ser honom i en grotta eller liknande, något som man inte ser från ovan och svår att se om man inte vet vad man letar efter. Försök att ta dig till hagen, sätt mat, äpplen eller något annat utanför hagen så kanske han lockas dit av det. Kalla på honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *