Den lilla flickan.

Vem kan den lilla tösen vara som jag hör ropa på mamma ibland? Det är på kvällarna jag kan höra henne. Det låter som hon skulle vara omkring 5-6 år och jag ser blond liten tös med mitt inre seende.Jag kan även uppleva att någon håller tag i mitt ena ben när jag rör mig här hemma. Kan det vara hon?

Hej Shadows! Jag ska säja som det är. När jag länkar till ditt hem så uppfattar jag mest "en enda röra" med aktivitet av allehanda olika andar och det blir bara ett enda stort "brus" av allt. Jag kan inte urskilja vad som är vad eller vem som är vem, då den ene "gapar värre än den andre". I all denna röra kan jag inte urskilja vad som är vad utan att behöva gå igenom dem var och en, för att slutligen komma till den du ev beskriver och det skulle ta alldeles för mycket energi. Jag uppfattar inte heller att du påverkas eller störs av all denna aktivitet nämnvärt mer än "normalt" utan att du tar det ganska "lättsamt",vilket förvånar mig lite för personligen skulle jag bli irriterad och retlig av så många energier som sliter och drar. Är det inget du störs av? Min spontana undran blir givetvis om du någon gång bett ett medium komma hem till dig och fråga vad dom vill och vilka dom är?Sätta lite gränser därhemma för dem. Det jag kan uppfatta är att de är olika familjeklaner-som inte tillhör dig-samt energier som tillhör din släktlinje men i all röra från de andra blir de mer eller mindre "osynliga" eftersom de bara är besökare hos dig, och dessa andra energier är mer bundna till platsen. Har du djur?De om några borde ju bli skvatt tokiga av allt farande överallt! Den som gapar värst är den store rundlagde mannen med bruna byxor och röd skjorta och verkar tro att han bestämmer över dem alla och han verkar inte ens ha bott där…?…och har en pipa i munnen. Han går med tunga steg och sprider jobbig energi då han tycker alla är i vägen.Levande som andar.Ingen du märkt av?Det borde du göra. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *