Hos min vän.

Hejsan. När jag är hemma hos min vän så känner jag ett obehag av att någon mer är i lägenheten. Jag känner att någon är bakom mig och jag ryser väldigt ofta. En natt när jag sov över där då ingen annan än jag och min vän va där så hörde jag fotsteg och en smäll. Jag undrar vad detta är och om det vill något ont för det är så jag känner det! Skulle kännas jätte skönt om jag fick reda på vad det är. tack så mycket /Emma

Hej Emma! Jag får ingen länk till din väns hus och det kan bero på att det är du som ställer frågan om en annan persons hem. Ibland när man frågar om närvaro i andra familjemedlemmars hus kan det fungera bra att länka men ju längre bort man kommer från ens egna släktlinje och ställer en fråga om någon annan så dyker ett problem upp. Deras rätt till Integritet och att gå över en annan människas fria vilja,en annan persons privata svär och hem. Det bästa vore om det var din vän som frågade eftersom det är "hennes hus". Det enda jag får sagt är att det finns energier och närvaro och att du upplever detta obehagligt, är för att dessa inte tillhör dig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *