Det finns nåt där överallt i min omgivning.

Jag har bott på många ställen genom åren. Rättare sagt 8 ställen om man räknar med där jag bor nu. Jag bor i fosterfamilj och min pappa bor i en annan stad. Innan jag splittrades från mina bröder och min pappa så bodde vi tillsammans i en stor villa. Där var jag med om en händelse som jag aldrig kommer att glömma. Jag hade kommit hem från skolan och satt mig vid datorn. Pappa var och handlade och hade våran hund med sig. Efter att ha setat vid datorn ett tag så bestämmer jag mig för att gå ut i köket och bre några mackor och gå och kolla på TV. Sagt och gjort, jag fixar mina mackor men hinner inte in till vardagsrummet för när jag är ca 3 meter ifrån vardagsrumsdörren så smäller den igen med en riktigt kraftig smäll. Jag blir helt förstenad och står och gapar i ett par sekunder innan jag inser läget och går in i köket med snabba steg och sätter mig där. Jag vrider upp volymen på radion till max i hopp om att få det "där" att försvinna. Det var liksom vinter ute då så knappast att ett fönster stod öppet. I lägenheten där min pappa bor nu händer det också konstiga saker. Våran hund kan börja skälla som en galning och rusar ut mot hallen men ingenting finns där när pappas sambo går och kollar. Det är ingen som knackar på och det är ingen i trapphuset. Jag menar, djur känner ju av sånt där bättre än vi om det är någonting. I min fosterfamilj händer det också läskiga saker. 1. Jag drömde en mardröm om min garderob. Jag stod framför den och sen öppnade jag den och det gick en kall kår genom hela mig och jag fick en klump i magen. Jag stängde dörren och rusade ut till en av mina fosterföräldrar och störtbölade. Hon tittade allvarligt på mig och sa " ANNA! Säg inte att du har öppnat den orangea garderoben?" Jag svarade att jo det hade jag. Hon sa " Ååh nej". När jag vaknade efter den drömmen så tog det ett tag innan jag vågade öppna just den garderoben. En annan grej jag varit med om i huset jag bor i nu är när jag och min kompis var hemma hos mig. Hon satt vid datorn och jag satt i sängen. Jag hade då en hylla som var uppskruvad på väggen och högst upp på hyllan hade jag ställt mina ölglas som jag fick från ett ställe där jag sommarjobbade. Dom var hur sköra som helst. Det räckte med att man välte dom på ett bord så gick dom i kras. Iallafall, vi satt och snackade och plötsligt faller tavlan som står bakom glasen och alla glas åker ner på golvet. Båda två skrek till och när vi såg efter så var det ett av glasen som hade hamnat under datastolen. Det stod upp – och det var helt. Inte en spricka. Hur kom det sig? Vi tyckte att det var jätteobehagligt. Sen har vi saker som händer hemma hos min pojkvän, det är där jag sitter nu och jag tycker inte om att vara här själv p.ga det som har hänt. En dag när jag var här så låg min kille och sov så jag tänkte att jag kunde duscha under tiden. När jag stodd i duschen så hör jag hur dörren till badrummet helt plötsligt öppnas. Jag drar bort skynket och har ett leende i ansiktet för att jag trodde att det var min pojkvän. Precis när jag kollade fram bakom skynket så såg jag bara hur klädhängaren svajade till. Jag ropade på min kille men fick inget svar. När jag kom ut från duschen… låg han och sov. Men jag ville att det skulle ha varit han som öppnade dörren så jag väckte honom och frågade varför han hade öppnat och stängt den men han hade legat och sovit hela tiden. Plus att han blev upprörd när jag sa: Älskling, det spökar i din lägenhet. Han tycker inte om när jag pratar om sånt. kan passa på att berätta när han råkade ut för en sak. Han låg och skulle till och sova när han känner hur täcket sakta dras av han. Han blir såklart rädd och drar åt sig täcket.. Det finns någonting omkring mig hela tiden.. jag undrar vad det kan vara? Jag och några vänner har spelat anden i glaset och det har fungerat varje gång. Har jag dragit med mig någon ande hem??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *