det jag verkligen ångrar

Hej nu ska jag berätta en historia som jag aldrig kommer att glömma, Jo så här var det,jag har en stuga i skåne,jag och min kusin och vår kompis fredrik satt i soffan så kom farfar upp och sa att vi inte fick springa i åkern idag,vi frågade varför vi inte fick det men han sa bara gör inte det bara, jag och simon sa okej till det men fredrik viskade:jag går ut och springer lite i åkern nu.okej? vi nickade fort,och såg i fönstret att fredrik sprang ut i åkern och skuttade omkring där,när han kom tilbaka sa han:det var väl inte så farligt,men det va inte det jag och simon tänkte, när det blev kväll gjorde vi oss färdiga för fredrik skulle skulle sova över hos oss,vi la oss ner och pratade tills vi somnade, klockan 2 på natten vaknade jag av att simon väckte mig och pekade bort mot fredrik, jag höll på att få hjärtinfarkt när jag såg att fredrik låg o svettades och grät i sömnen,jag flög fram mot fredrik och väckte han,han förklarade sin dröm. drömmen var att när han stog i åkern o hoppade omkring såg han en skugga bakom honom med en lie,det glömmer jag aldrig!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *