Dimma eller spöke?

Hejsan! För ett par dagar sedan så körde jag och killen innervägen hem kvällstid. Gatan som vi körde på var väldigt smal med inga människor på nära håll. Killen körde då ca 30/km timme. Plöttsligt så ser både jag och killen något väldigt ljust korsa gatan. Killen stannar till och vi båda tittar på denna skepnad utan att säga något till varandra. När denna "skepnad" befann sig mitt framför bilen så formar den sig som en cirkel och försvinner mitt framför ögonen på oss. Vad kan det ha varit? kan vi ha sett ett spöke? Det var vindstilla ute och ingen dimma. Jag och killen tror starkt på att vi såg något konstigt denna kväll. MVH/Izabell

Hej Izabell! Jag utesluter inte att det var ett spöke som ni såg. Visst är det första man misstänker att det är just dimma som svept över vägen. Era ljus från bilen kan förstärka detta fenomen ytterligare. Men om det är som du säger att det inte var dimma ute, "det" kommer ut framför er bil och formar om sig till en boll för att sedan försvinna…då hade nog även jag reagerat ska jag säga. Förstår att ni reagerade kraftigt, annars hade ni inte stannat bilen. Det är svårt för mig att säga exakt vad det kan vara…men jag kan säga som så mycket – dimma uppför sig inte på detta vis. Liknande händelser har jag faktiskt hört talas om tidigare. Såg ni om "skepnaden" som du beskrev var lik en människa, eller något annat? / Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *