Djävulens hus: Av mig :D

Det var mörkt och klockan var över midnatt jag var på väg hem från en fest. Jag bodde ute på landet en bra bit från stan jag gick hela vägen hem för jag vill ha lite motion. På vägen hem såg jag nått röra sig snabbt förbi mig jag hoppade till och blev lite rädd men jag ville ta reda på vad det var för nått. För skuggan såg ut som en människa fast med en spetsig svans och horn i huvudet. Jag följde skuggan in i den mörka läskiga skogen skuggan gick längre och längre in och det blev läskigare för varje minut som gick .Tillslut så kom jag fram till ett gammalt hus som nästan var fall färdig jag såg inte riktigt hur huset såg ut efter som det var så mörkt men helt plötsligt så tändes det i huset!. Jag blev rädd mina ben dom skakade jag gick sakta fram till dörren och öppna försiktigt när jag kom in i huset var det ett rum och kök men ingen var i huset .Jag funderade om jag bara inbillade mig allt men hur kunde då ljuset tändas i huset om ingen är där?. Jag fattade inget så jag tänkte gå ut ur huset men när jag kom fram till dörren så small den igen jag försökte öppna men dörren var låst helt plötsligt hörde jag en röst ropa mitt namn SOFI det lät som pappa så jag svarade JA då sa rösten fast men mammas röst Kom upp på vinden men jag kunde inte hitta någon väg till någon vind helt plötsligt kom det ner en stege från taket jag klättra sakta upp för stegen det var mörkt på vinden ännu mörkare en skogen och huset själv men som tur var hade jag en tändare i fickan så jag lös över allt men såg inget bara en massa spindelnät och råttor men just som när jag tänkte gå ner så kände jag att någon röde mig på min arm jag rös till och vände mig sakta om och där stod det en man med av långt ansikte brun röd i ansiktet långt spetsigt skägg och horn i pannan jag skrek till och skynda mig ut från huset då hörde jag bara att mannen skrattade elakt och sa ner kommer du men inte ut hahahaha. Jag blev rädd och började att gråta då sa mannen varför gråter du kära barn? Är du rädd för mig? Då sa jag med en hickande röst j..a..ja l..it.t.te kanske. Då sa mannen vill du veta vem jag är? frågade han mig med en snäll och vänlig röst ja gärna svara jag tillbaka han sa att han var Djävulen och att detta är hans hus och att han har bott här i minst 9000 år .Då sa jag 9000 år då måste du vara gammal? Då skrattade Djävulen och sa haha ja det kan man säga och låg mot mig sedan frågade han om jag var hungrig jag sa att jag var utsvulten då sa Djävulen vad vill du ha att äta ?säg vad som hälst. Jag sa att jag ville ha kyckling med ris och curry sås det var min favorit rätt inan jag viste ordet av satt jag på en stol framför ett bord som var fin dukat med ett stort fart med en Kyckling och ett mindere fat med Curry sås och ett stor skål med ris Djävulen sa ta för dig det är bara att äta tills du blir mätt och belåten.Jag åt och åt tills jag inte orkade mer sedan sa jag att jag nog var tvungen att gå hem men då sa Djävulen att hon gärna fick sova över men jag tackade nej och gick när jag var på väg ut så var helt plötsligt Djävulen vid dörren han sa att han ska nog följa dig en bit hem för i skogen lurar det faror tillexempel Varulvar,vampyrer och demoner men jag trodde inte på honom han sa att han kan följa med mig för säkerthetens skull för man vet aldrig vad som kan hända i djävulskogen. Skogen hete så för att det hör varit rykten om att Djävulen har skapat skogen för många år sedan och skapat dom mäst fruktansvärda djur en någonsin och här var han med mig skaparen av Djävulskogen .När vi var ute på vägen sa Djävulen till mig att jag fick absolut inte berätta för någon att jag hade träffat honom för annars skulle det hända min familj något och då har jag hans tjänare för all framtid .Jag lovade och gick hem när jag kom hem och öppnade dörren så hörde jag mamma säga hela mitt namn som jag hatar Anna Fanny Margareta Sofi Olsson var har du varit? jag sa att jag hade varit på en fest och att jag var på väg hem då jag såg en skugga som jag följde in i skogen då tänkte jag snabbt nej jag fick inte berätta det var i sitta sekunden men mamma frågade vilken skugga och vad det var jag pratade om pappa kom in i hallen och frågade vad som stod på då sa mamma att jag babblade om någon skugga som hon följde in i skogen pappa funderade en stund och skakade på huvudet och gick och satte sig i soffan men själv var jag tvungen att gå och lägga mig efter en stund kom pappa in i mitt rum och satte sig på sängkanten och sa jag vet du får inte berätta men det har hänt mig samma sak när jag var lika gammal som dig men jag har hållit det hemligt tills nu. Du träffade Djävulen eller hur? jag nickade med huvudet då sa pappa var inte rädd jag har träfat honom så jag ska snacka med han jag blev lite rädd när pappa sa så jag viste inte vad som skulle hända nu .På natten då pappa och mamma sov så hörde jag nått i garderoben jag gick upp med täcket runt mig och öppnade försiktigt där stod han Djävulen och skakade på huvudet och la sin han på min axel jag skrek till så det väckte pappa, pappa sprang upp för trappan och in på mitt rum och stogd öga mot öga med Djävulen sedan sa pappa jasså så vi möts igen Lusifier ? Djävulen stod bara med öppen mun och uppspärrade ögon du dinDjävul sa Djävulen till pappa du är den enda i hela värden som lyckas hålla vår hemlig het men din dotter sa det till dig. Då sa pappa Nej det var jag som fråga henne och sa att jag också hade träffat dig .hon sa inget hon bara nickade på huvudet så om du vill kan du ta min fru henne behöver vi inte fast hon är bara på att städa och laga mat och fixa saker och ting. Djävulen gick med på förslaget och behövde mamma och tog med sig henne hem till sitt fallfärdiga hus sedan såg vi aldrig mer Djävulen och jag och pappa flyttade in till stan i ett lägenhet 4 rum och kök där inne i stan träffade jag en kille som jag sedan blev ihop med han hete Lukas fast han var lite konstig men jag brydde mig inte om det han var söt och hade muskler. Jag hadde äntligen hittat min dröm kille men han håller något hemligt för mig vad det en är så är det nog inte så farligt eller?..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *