Djävuls musik på radion?

Hej på er! Nu ska jag berätta för er, vad min vän Patrik berättade för mig vad som hände med hans ena tjej kompis för ett antal år sedan. (lite krångligt skrivet) Det var så att Patrik,en kille och en tjej kompis, skulle ta hand om ett hus. Tjej kompisen hade gått i förväg för att tända i spisen m.m. När hon satt sedan i köket så hade hon hört ljud ifrån övervåningen, hon tog med sig vattenkannan för att samtidigt gå och vattna blommorna. När hon kom upp till övervåningen så kunde hon inte se vad som hade kunnat förorsaka ljuden. Så hon började vattna blommorna. När hon var på väg till trappan, så började radion spela liknande djävulsmusik på hög volym. Radion stod inte långt ifrån henne och hon blev så rädd att hon i en impulsiv rörelse drog ur sladden till radion och sprang ner till köket. Om jag hade varit henne så hade jag nog inte stannat i det där huset. xD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *