Dockskåpsmöbler-Var har de tagit vägen?

Hej! Jag skulle vilja veta vart mina dockskåps möbler har tagit vägen. Dom ligger i en liten papperslåda som stod hemma hos mina föräldrar. Deras granne har haft mitt dockskåp för renovering o har tittat på möblerna men nu när skåpet är färdigt så är det ingen som vet vart lådan med möblerna tog vägen vilket gör mig väldigt ledsen så kan du se vart de tagit vägen så är jag dig evigt tacksam. MVH Annelie

Hej Annelie! Tyvärr är detta inte mitt område dvs att hitta försvunna föermål eller saker av materia.Men jag får sagt att "någon kan av misstag ha burit iväg kartongen och ställt den i en källare som lukat fukt". Hoppas det lilla kanske kan ge dig en ide om var de kan vara nu. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *