dörr i hall?

Hej Jag heter Ulrika och jag undrar om min garderobsdörr i min hall. Under ca två månader har jag märkt att när jag stängt dörren ordentligt…har den sen stått lite öppen.Det är en dörr som inte kan gå upp av sig självt. Och jag är noga med att stänga den + andra dörrar som skall vara stängda. En kväll kollade jag att allt var stängt mm sen såg jag på tv i soffan,när jag skulle lägga mig var dörren öppen!!!??? Jag bor i en 3a i stan. Snälla kan du se vad det är som händer? Tack så länge Mvh Ulrika

Hej Ulrika! Mitt råd till dig är att söka igenom garderoben noga då det verkar finnas något där som är gömt- eller har varit gömt. Leta efter dolda utrymmen och skulle du inte hitta något måste du säga det högt- att du inte hittar något det som funnits där är borttaget. Hör av dig om det inte funkar eller om du inte hittar något. Det kan vara något litet eller stort, obetydligt för dig men viktigt för någon.Allt kan vara av intresse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *