Dörren öppnas

Det var slutet av november 1987. Jag hade precis kommit till Sverige, var gravid och bodde på Vandrarhem. Min pappa hade dött för 2-3 dagar sen och jag var jätteledsen. Jag var ensam och jag låste alltid dörren. Min man var på en förening och brukade komma på småtimmarna. Jag satt och tittade på TV och plötsligt öppnades dörren som någon hade kastat upp den.Jag blev inte rädd för jag trodde att det var min man som kom och att han var full. När han inte kom in gick jag till dörren för jag trodde att han hade trillat. Jag gick ut men där fanns inget, jag gick en trappa ner och ut framför byggnaden men där fanns det inget heller. Då blev jag rädd och fick kalla fötter. Sprang in och låste in mig och gick och la mig med täcket över huvudet och med lampor på. Jag darrade och var jätterädd, kunde inte sova. Min man kom hem på morgonen och jag frågade honom om han ville skrämma mig men han svärde vid Gud att han inte hade gjort det. Jag tänker på det ibland och försöker komma på någon förklaring. Kan garantera att jag hade låst dörren och att det var ganska tunga och att det inte blåste ute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *