Dröm eller sanning

Det här hände när jag var ensam hemma, kl var inte alls mycket. Runt 4-5 tror jag. Iallafall låg jag i min säng och kollade på ett pogram på tv3play, som jag missat. (Vår TV funkar inte) Den natten hade jag inte sovit så bra så jag höll ständigt på att somna. Som sagt jag höll på att somna, precis när jag ska somna blåser någon mig i bakhuvudet, och jag låg så att någon skulle få plats att bakomm mig. Men ingen låg där. Andra gången jag höll på att somna känner jag istället blåset i mitt öra, men ingen är där. Vid det här laget är jag rädd och det tar ett tag innan jag håller på att somna igen. Som sagt skunker jag in i sömn, och som alltid, precis innan jag ska somna händer det något. Men denna gång så hör jag något mot mitt öra som ligger mot kudden. Ljudet är svårt att beskriva, men ngt slags skrik, och en rysning går igenom hela mig. Och som valigt är jag ensam. Under hela denna tid kände jag mig iaktagen, och det var kalt i rummet, så pass att jag låg med täcke på mig, och frös. Det var sol ute, och minst 20 grader. Tidigare hade jag även tagit av mig min kofta för att jag svättades. Detta hände i mitt rum som sagt, coh det är inte det ända som hänt! Jag har vid flera tillfällen kännt mig iagtagen, och ingen har varit hemma, förutom jag. Det är också väldigt kalt i mitt rum, och vi har länge undrat vad det är. Vi tror att det är fel med golvet, men jag börjar undra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *