dröm: föräldrarna flyttar

Hej! Jag har nu två gånger inom en kort tid drömt att mina föräldrar flyttar bort från huset där jag har bott som barn. I den första drömmen blev jag chockerad över att mina föräldrar sålde huset utan att fråga mig om jag ville köpa det till min familj. I den andra drömmen visste jag om att jag hade drömt om mina föräldrars flytt tidigare. Är det fråga om någon slags förändring? Eller vad betyder drömmarna? Tack på förhand! /Petra

Hej Petra! Det dina drömmar verkar förmedla är din rädsla för förändringar som du inte kan styra. Du har en relation till dina föräldrar som är god men du är rädd för att de ska ta beslut om sina liv där du inte är inräknad. Har de sagt att huset är för stort för dem eller något liknande som du omedvetet sparat inom dig och därifrån kommer mycket av din rädsla. Förändringar är säkert på g men det är till fördel för dina föräldrar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.