Dröm & förra liv

hej, jag har en dröm som jag drömmer om ganska ofta. Jag drömmer den exakt likadant varje gång, det är en rottweiler som biter mig typ i midjan sedan kan jag ha ont i flera dagar. Men det jag undrar är, har detta kanske hänt i mitt för liv eller något? Om inte, vad var jag i mitt förra liv, jag är en 14årig glad tjej som gillar att umgås med familjen och vänner. Tror du att du kan få fram något? Kul om du kunde svara och det är en jättebra sida som ni har ! 🙂

Hej! Hunden visar lite på att du har något problem som bör lösas och jag skulle be en läkare kolla upp området du blir "biten på" men det är inget allvarligt men din oro försvinner när du blivit undersökt och fått svar. Du har levt lugna liv och ett som kommer fram är livet som kopiga uppåt landet. Mer får jag inte fram men du var lycklig denna tid därför kommer det fram så tydligt. Tack för berömmet! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *